Në qendrën për onkologji dhe radioterapi në Acibadem Sistina, pacientët marrin një përqasje multidisiplinare ndaj vendimit në lidhje me diagnozën, trajtimin dhe monitorimin e sëmundjes. Përkushtimi i përgjithshëm ndaj sëmundjeve malinje është një proces kompleks, prandaj integrimi në sistemin i cili mundëson kujdesin më të mirë dhe më efikas për pacientin, ka një rëndësi të madhe. Avantazhi i të ashtuquajturit ‘tumor councils’ të përbëra nga specialistë të fushave të ndryshme të mjekësisë, është aftësia për të matur të gjitha aspektet e sëmundjes.
 

TRILOGY 

Aparati Trilogy aplikohet në tre metoda të ndryshme të radioterapisë dhe punon si akcelerator linear (LINAC). Aparati i plotëson nevojat e ndryshme të mjekimit të pacientëve me kancer. Gjithashtu, siguron përparësi të rëndësishme për pacientin.

Lexo më tepër

PET / CT

PET/CT aparati shfrytëzohet për identifikimin e tumoreve në fazat e hershme dhe të vërtetohet nëse këto tumore janë malinje ose beninje. Gjithashtu aparati përdoret në diagnozën e sëmundjeve neurologjike dhe kardiologjie...

Lexo më tepër

CLINAC

Paisjet e përparuara teknologjike të cilat në mjekësinë bashkëkohore përdoren për trajtimin e kancerit, reduktojnë në masë të ndjeshme kohën e trajtimit, si dhe përmirësojnë cilësinë e jetës së pacientit. Disa sëmundje të caktuara malinje, mund të shërohen plotësisht.

Lexo më tepër

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language