Sonja Petkovska

Informacion për doktori


Dr. Sonja Petkovska
Specialiste në fizikën nukleare mjekësore Onkologji
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2011 Magjistre e shkencave elektroteknike – Fakulteti i elektroteknikës dhe informacioneve teknologjike
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë 2008 Programi - IMRT
Klinika për radioterapi, „Clinic St. Elisabeth” Namur, Belgjikë 2004 Specialiste në fizikën nukleare mjekësore– Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë 2003 Programi TPS
Reparti i radioterapisë fizike, Spitali Universitarë „ Gasthuisberg “, Luven, Belgjikë 1989 - 1990 Fizika mësimore – Fakulteti matematiko-natyror– Shkup, profesoresh
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë 1987 Fizika e aplikuar – Instituti për fizik - Fakulteti matematiko-natyror - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2013 - now  Acibadem Sistina Hospital 
Department of Oncology and Radiotherapy  1999 - 2013  University Clinical Centre - Skopje 
Clinic for Radiotherapy and Oncology, Medical Physicist  1989 - 1999  Private school 
Professor of Physics and Mathematics

Anëtare në

- МаShoqata maqedonase e mjekësisë fizike dhe inxhinierisë biomedicinale, kryetare

Gjuhë të huaja

- Anglisht
- Frëngjisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language