D-r Oliver Jovkovski

Informacion rreth doktorit


Dr. Oliver Jovkovski
Specialist pulmoalergolog Pulmoalergologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2009 Fakulteti i Mjekësisë – Katedra e Mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë, asistent 1999
Fakulteti i Mjekësisë – Katedra e Mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë, asistent i ri 1997 Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2011 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i pulmologjisë dhe alergologjisë 2009 -2011 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e pulmologjisë dhe alergologjisë – Reparti i bronhoskopisë, udhëheqës i repartit 1997 - 2011 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e pulmologjisë dhe alergologjisë – Reparti i diagnostikës invazive

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language