Dr.Zlatko Palcevski

Informacion rreth doktorit


Dr. Zllatko Pallçevski
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2008 Magjistër - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë
2000 Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1994 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2009 - 2010 Spitali special për gjinekologji dhe obstetrikë „Mala Bogorodica “ - Shkup
1995 - 2009 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e gjinekologjisë dhe obstetrikës – Reparti i sallave të lindjes dhe reparti i gjinekologjisë onkologjike operative , Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language