D-r Toni Josifovski

Informacion rreth doktorit


Dr. Toni Josifovski
Specialist i kirurgjisë së përgjithshme dhe digjestive Kirurgji digjestive
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2013 Proktologji
Gemilli Hospital, Romë 2011 Kirurgjia koloproktologjike
Qendra klinike Ljubljana, Slloveni 2011 Edukim në kirurgji laparoskopike
Sinsinati - SHBA 2010 Subspecialist i kirurgjisë digjestive - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2008 Hepatopankreatike – kirurgji biliare
Qendra klinike Ljubljana, Slloveni 2002 Magjistër në fushën e kirurgjisë kolorektale – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1993 Specialist i kirurgjisë në Fakultetin e Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1985 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i kirurgjisë digjestive 1988 - 2010 Qendra Klinike Univesitare - Shkup
Reparti i kirurgjisë digjestive

Gjuhë të huaja

-  Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language