D-r Slavica Kraleva

Informacion për doktori


Dr. Sllavica Kraleva
Onkologe radioterapiste Onkologji dhe radioterapi
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1998 - 1999 Instituti i radioterapisë dhe onkologjisë - Shkup 1997 Specialiste e onkologjisë dhe radioterapisë
Institucioni shëndetësor Universitarë – „Sart Tilman“, Liezh, Belgjikë 1993 - 1997 Institucioni shëndetësor Universitarë – „Sart Tilman“, Liezh, Belgjikë
Reparti i radioterapisë, specializante 1991 - 1992 Institucioni shëndetësor Universitarë „Bretono“, Tur, Francë
Reparti i radioterapisë 1990 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2013 - momentalisht Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i radiologjisë dhe onkologjisë 2010 - 2013 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Reparti për trajtim të tumorit të CNS, lëkurë dhe eshtra
2000 - 2010 Instituti i radiologjisë dhe onkologjisë - Shkup
Reparti i trajtimit të tumorit në gjinjë dhe mushkëri të bardha

Publikime

VERIFICATION OF SETUP ACCURACY USING ELECTRONIC PORTAL IMAGING DEVICE IN BREAST CANCER PATIENTS TREATED WITH VIRTUALLY SIMULATED, 3D MONOISOCETRIC RADIOTHERAPY TECHNIQUE. S.Kraleva, S.Smickoska, I.Stojkovski, V.Krstevska, O.Arsovski, E.Stojkovska, M.Popova. Proceedings of 6th Congress of Balkan Union of Oncology, 13-16 September, Sofia Bulgaria. Dr. Igor Stojkovski (M.D.) CAPECITABINE MONOTHERAPY AS SECOND LINE CHEMOTHERAPY IN PATIENTS WITH LIVER METASTASES FROM BREAST I.Stojkovski, S.Smickoska, S.Kraleva, O.Arsovski, V.Krstevska, N.Vasev. Proceedings of 6th Congress of Balkan Union of Oncology, 13-16 September, Sofia Bulgaria. CONCOMITANT 3D-RADIOTHERAPY (3D-RT) WITH CISPLATIN (P) FOR ADVANCED PARANASAL SINUS CARCINOMA. S. Crvenkova, K. Valentina, S. Kraleva and I. Stojkovski, Journal of Clinical Oncology, 2005 ASCO Annual Meeting Proceedings. Vol 23, No 16S (June 1 Supplement), 2005: 5608 CHEMOTHERAPY WITH ORAL CAPECITABINE IN METASTATIC BREAST CANCER: SINGLE INSTITUTION EXPERIENCE. Slavica Kraleva, Snezana Smickoska, Igor Stojkovski, Meri Pesevska. Annals of Oncology, Volume 16, 2005 Supplement 2 page ii276

Anëtare në

- Shoqata maqedonase e onkologëve radioterapist, BUON

Gjuhë të huaja

-Anglish, frëngjisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language