D-r Maja Capova

Informacion rreth doktorit


Dr. Maja Stojçevska Çapova  

Specialiste radiologe Radiologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Edukimi

2003 Specialiste e radiologjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1995 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i radiologjisë diagnostike dhe intervente 2009 - 2010 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës „Mala Bogorodica“ - Shkup
radiolog 2007 - 2009 Spitali privat Remedika
Reparti i radiologjisë, radiolog 2006 - 2009 Profesor inordinar, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1998 - 2007 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Instituti i radiologjisë – Shkup, udhëheqëse e repartit të diagnostikës së grave, radiologe

Edukimi shtesë

- 1997 – Ultratinguj kolor dopler, Simens Erlangen, Gjermani - 2000 – Grac Tutorial – Grac, Austri - 2001 – EUSOBI, Vien, Austri - 2003 –- EUSOBI, Vien, Austri - 2004 – ECR – Vien, Austri - 2005 - ЕSMRMB – Lucern, Zvicërr - 2006 – ECR - Vien, Austri - 2007 – IBUS, Cirih, Zvicërr - 2008 - ECR – Vien, Austri - 2008 - EUSOBI, Vien, Austri - 2008 – diagnostifim të gjinjëve, Nju Jork, SHBA - 2009 – Kurs në mamografi, Tabar, Bolonja, Itali - 2011 - ECR – Vien, Austri - 2012 - ECR – Vien, Austri - 2012 – Kurs në EUSOBI – dhe MRI tëgjinjëve, Barcelona, Spanjë - 2013 - ECR – Vien, Austri - 2013 – EDBI – Diplomë Evropiane për diagnostifikim të gjinjëve

Anëtare

- ESR - EUSOBI

Gjuhë të huaja

Anglisht

Gjermanisht

Frëngjisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language