D-r Ljupco Stojkovski

Informacion rreth doktorit


Dr.Ljupço Stojkovski
Specialist i nefrologjisë Nefrologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2007 Primarius
Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Maqedonisë 2007 Program i vazhdueshëm i zhvillimit për menaxherët shëndetësor
Ministria e Shëndetësisë – Rep. Maqedonisë 2006 Subspecialist i nefrologjisë - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1999 Magjistër i nefrologjisë, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup,
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1996 Dializa peritoneale
Qendra klinike, Ljubljanë, Slloveni 1995 Koordinator transplanti
Spitali klinik, Barcelona, Spanjë 1994 Specialist i mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1989 - 1994 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, specialist i mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1988 - 1990 “Studim klinik mbi ndikim e rh-së së nënlikurës – terapi EPO në morbiditet dhe tolerancë ndaj pacientëve me hemodializë me sëmundje në faze të fundit renale (ESRD)
Anëtar i ekipit për prjojekte mbrojtëse – Minhen, Gjermani 1986 - 1987 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, praktikant
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1985 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup,
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2011 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Drejtor medicinal, 2012 2010 Spitali special i nefrologjisë – „Diamed“ – Shkup, R. e Maqedonisë
Drejtor medicinal 2000 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klnika e nefrologjisë, Reparti i dializës peritoneale, udhëheqës i repartit, specialist nefrolog 1992 - 2008 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, asistent i mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë
1988 – 2010 Qendra Klinike Universitar - Shkup
Klinika e nefrologjisë, nefrolog

Anëtar

- Anëtar i shoqatës së mjekëve të Maqedonisë (Member of the Macedonian Medical Association) - Anëtar i shoqatës së nefrologjisë së Maqedonisë (Member of the Macedonian Nephrology Association) - Anëtar i asociacionit Europian renal dhe asociacionit Europian për dializë dhe transplantim (Member of the European Renal Association (ERA) and European Dialysis and transplantation Association (EDTA))

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language