D-r Liljana Muratovska

Informacion rreth doktorit


Dr. Liljana Muratovska
Specialiste e mjekësisë nukleare

Mjekësia nukleare
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2008

Kualifikim në fushën e inçizimit molekular dhe mjekësisë nukleare Bolonjë, Itali

2007

EANM kualifikim në PET/KT në fushën e onkologjisë Vien, Austri

2004

Specialiste e mjekësisë nukleare - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

2003

IAEA kualifikim për Prodhim dhe kontroll të preparateve farmaceutike Universiteti katolik – Romë, Itali, Reparti i mjekësisë nukleare

2003

Kurs regjional për aplikimin e teknikave radionuklide të nefro-urologjisë (ESNM- Fakulteti Evropian i mjekësisë nukleare) Limasol, Qipër

1999

Kurs regjional për aplikimin e teknikave radionuklide të nefro-urologjisë (ESNM- Fakulteti Evropian i mjekësisë nukleare ) Ljubljanë, Slloveni

1994

Fakulteti i Mjekësisë - Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - momentalisht

Spitali Klinik Acibadem Sistina Reparti i mjekësisë nukleare, specialist i mjekësisë nukleare

1997 - 2010

Instituti i patofiziologjisë dhe mjekësisë nukleare – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Anëtare

- Shoqata e mjekëve të Maqedonisë
- Oda e mjekëve maqedonas
- Shoqata e mjekësisë nukleare së R. së Maqedonisë
- Shoqata maqedonase e fiziologjisë dhe antropologjisë
- Shoqata Botërore dhe Europiane e mjekësisë nukleare

Publikime

Bashkë-autore e librit me ushtrime për patofiziologji të përgjithshme dhe speciale për studentët e mjekësisë së përgjithshme, 2006.

Gjuhë të huaja

- Anglisht
- Italisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language