D-r Dragan Hristov

Informacion rreth doktorit


Dr. Dragan Hristov
Specialist ortoped Ortopedi dhe traumatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Edukimi

2002
Implantim i endoprotezës në gjunjë
Endoklinika – Hamburg, Gjermani 2001
Implantim i endoprotezës në gjunjë
Klinika ortopedike në Budapest 1992
Specialist i ortopedisë - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë 1989
Instituti i ortopedis për fëmijë
G.I „Тurner“ Shën Petersburgu, Rusi 1983
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - momentalisht
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i ortopedisë dhe traumatologjisë, udhëheqës 1985 - 2010
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e ortopedisë - Shkup

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language