D-r Deva Petrova

Informacion rreth doktorit


Dr. Deva Petrova
Onkologe radioterapiste Onkologji dhe radioterapi
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2012 - tani

Studime të doktoraturës - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

2011 Asistente në radioterapi dhe onkologji, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

2008 Asistente e re në radioterapi dhe onkologji, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2005 Speciaiste në radioterapi dhe onkologji, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

2000 ESTRO /IAEA – trajnim në fushën e radiologjisë
Bratisllavë, Sllovaki 1996 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2013 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i onkologjisë dhe radioterapisë, udhëheqëse e repartit 2009 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e onkologjisë dhe radioterapisë – Shkup, reparti për trajtim të kancerit në gjinjë, udhëheqës
2000 - 2013 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e onkologjisë dhe radioterapisë – Shkup

Anëtare

- Shoqata e onkologëve dhe radioterapistëve në Republikën e Maqedonisë
- Asociacioni Evropian i onkologëve medicinal - ESMO.

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language