Dr. Andrei Petrov

Informacion rreth doktorit


Dr. Andrej Petrov
Dermatovenerolog

Dermatovenerologjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2013 Doktor Shkencash në Fakultetin e Mjekësisë- Shkup, R. e Maqedonisë Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2002 Magjistër në VМА – Beograd, R. e Sërbisë– magjistër në fushën e dermatovenerologjisë Universiteti Beograd, R. e Sërbisë 2000 Specialist i dermatovenerologjisë - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1995 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i dermatovenerologjisë, udhëheqës i repartit 2010 - 2013 Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Konsulent 2008 - 2010 Spitali i përgjithshëm „ Remedika“ - Shkup
Konsulent 1996 - 2008 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika për dermatovenerologji

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language