Dr. Vladimir Avramovski

Informacion rreth doktorit

 

Dr. Vlladimir Avramovki
Specialist i kirurgjisë digjestive

Kirurgjia Digjestive 
Acibadem Sistina
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2000 Specializim në kirurgji – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2009 Universiteti katolik Luven, Klinika Universitare Sen - Luk, Bruksel,
Kirurgji hepatobiliopankreatike dhe transplantim i mëlqisë - Prof. J.F. Gigot dhe Prof. Jan Lerut 2000 Universiteti në Bolonjë St. Orsola Ospedele - Prof. Alighieri Mazzioti
Kirurgjia e mëlqisë, transplantim i mëlqisë 1994 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i kirurgjisë digjestive, kirurg
1996 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë digjestive, kirurg 1994 - 1996 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë digjestive, vullneta

Anëtar

-Shoqata Europiane për transplantim të organeve ESOT (European Society for Organ Transplantation)

Çertifikata

-ESOT Student Travel Grants 2008 për kontribut të vazhdueshëm në komunitetin e transplantimit të organeve

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language