D-r Ljuljzim Agai

Informacion rreth doktorit


Dr. Lulzim Agai
Neurokirurg Neurokirurgjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Edukimi

2012 Kualifikim në neurokirurgji
Prof. Roman Boshnjak Qendra Klinike në Ljubljanë, Slloveni 2011 Neurokirurgji eksperimentale dhe neuroanatomi – Prof. Bart Nutin
Leven, Belgjikë 2006 AKH
Vienë, Austri 2006 Kualifikim në neurokirurgji –
Prof.Vinko Dolenc, Qendra Klinike Ljubljanë, Slloveni
1996 Specialist i neurokirurgjisë - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1996 Kualifikim në neurokirurgji -
Spitali Shën Marien Lunen, Gjermani 1990 - 1994 Specialist i neurokirurgjisë
Spitali Klinik „ Sestre Milosrdnice“Zagreb, R. e Kroacisë 1987 Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës

Eksperienca profesionale

2014 - Spitali Klinik Acibadem Sistina
Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë 2011 - 2014 Spitali i përgjithshëm Remedika - Shkup Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë 2000 - 2011 Qendra Klinike Universitare- Shkup
Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë 1994 - 1996 Qendra Klinike Universitare- Shkup
Reparti i neurokirurgjisë, specializant 1990 - 1994 Spitali Klinik „ Sestre Milosrdnice “
Reparti i neurokirurgjisë, specializant 1989 - 1990 Qendra Klinike - Prishtinë
Reparti i neurokirurgjisë, specializant 1987 - 1989 Qendra shëndetësore - Prishtinë Mjek i përgjithshëm

Gjuhë të huaja

Maqedonisht 
Anglisht
Gjermanisht 
Italisht
 

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language