КЛИНИЧКА БОЛНИЦА
„АЏИБАДЕМ СИСТИНА“

Нашата приказна во здравствениот сектор започна во 2001 година со отворањето на Специјалната болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица - Систина“ - место каде грижата за репродуктивното здравје на жената доби една сосема нова димензија. Успешниот резултат во сосема нова ...

Прочитај повеќе

ACIBADEM HEALTHCARE
GROUP

Acibadem е најголемата приватна здравствена групација во Турција, која започна со работа во 1991 година. Групацијата нуди врвна дијагноза и третман со висококвалификуван професионален кадар, најсовремена медицинска технологија, модерна инфраструктура и работа според JCI медицински стандарди.

Прочитај повеќе

ЦЕНТАР ЗА ОНКОЛОГИЈА И РАДИОТЕРАПИЈА

 Центарот за онкологија и радиотерапија во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ е опремен со најсовремени апарати. Прецизна и точна дијагноза на канцер се спроведува со PET/CT, CT (128 slice), MRI (1,5 tesla) и најсовремени лабораториски анализи. Радиотерапијата се изведува преку најмоќниот ....

Прочитај повеќе

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language