Информации за Лекар


Д-р Димитар Трајков
Гастроенетерохепатолог Гастроентерохепатологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2013

Супспецијалист по гастроентерохепатологија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

2007

Магистер - Медицински факултет
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

2004

Специјалист по интерна медицина
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

1997

Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 - сега

Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за гастроентерохепатологија

1998 - 2010

Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за гастроентерохепатологија

Членства

- Претставник на Македонија во европскиот борд за гастроентерохепатологија
- Член на Светската гастроентеролошка организација

Странски јазици

-Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language