Информации за Лекар


Д-р Снежана Тимчева-Цветковска
Специјалист по гинекологија и акушерство Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2005 Нови техники и технологии при третман на цервикалната патологија
Марибор, Р Словенија 2002 Цервикална патологија
Марибор, Р Словенија 1999 Курс по цервикална патологија и колпоскопија
Софија,Р бугарија 1996 Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р.Македонија 1988 Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р.Македонија

Работно искуство

2010 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за гинекологија и акушерство, специјалист по гинекологија и акушерство 2001 - 2010 Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје
Специјалист по гинекологија и акушерство 1996 - 2001 Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир Скопје
Специјалист по гинекологија и акушерство 1990 - 1991 „ИРЕ ИРМ Здравствена станица“ - Скопје
Лекар по општа пракса

Странски Јазици

- Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language