Информации за Лекар


Д-р Мирослав Темелковски
Специјалист по гинекологија и акушерство Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

1999 Примариус
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1987 Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет - Скопје, Р Македонија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1980 Медицински факултет – Скопје, РМакедонија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за гинекологија и акушерство 2004 - 2010 Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство 1990 - 2004 Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје
Асистент GAK 1981 - Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство

Странски Јазици

Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language