Информации за Лекар


Д-р Јорданчо Иванов
Специјалист по гинекологија и акушерство Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2011 Acibadem Maslak Hospital, Истанбул, Турција
Оддел за гинекологија и акушерство проф. Мете Ѓунѓур 2008 Универзитетска болница – АКХ - Виена, Австрија
Оддел за гинеколошка ендокринологија - проф. Јоханес Хубер 2004 Постдипломска тренинг програма од областа на репродуктивна гинекологија и ИВФ - проф. Џошуа Дор
Болница „Sheeba“, Тел Авив, Израел 2006 Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински факултет – Скопје, Р Македонија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1999 Медицински факултет – Скопје, Р Македонија
Универзитет „ Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за гинекологија и акушерство 2001 - 2010 Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје 2007 Асистент на катедра по гинекологија и акушерство, Медицински факултет - Скопје 
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Сертификати

-Сертификат за предродилна подготовка на трудници од UNICEF 2003 година.  -Сертификат за реанимација и напреднато оживување, Sackler Faculty of Medicine, Израел 2004 година -Сертификат од European School for Maternal, Infanth, Neonatal and Adolescent Healt Care, Трст, Италија, 2010 година.

Странски јазици

- Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language