Информации за Лекар


Д-р Ирена Шуплиновска Јордановска
Специјалист по гинекологија и акушерство Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2013 Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 2006 Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 2005 Internship, Клиничка болница„ Св. Лука“, Гвардаманџиа, Малта, Оддел за перинатологија
Универзитет Малта, Малта 2004 Клиничка болница „Сплит“, Сплит, оддел за патологија, судска медицина и цитологија
Универзитет Сплит, Хрватска

Работно искуство

2013 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за гинекологија и акушерство, специјалист по гинекологија и акушерство 2012 Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Општ лекар 2007 - 2012 Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство, специјализант

Странски Jазици

- Англиски, германски, италијански

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language