Информации за Лекар


Д-р Душко Михајлоски
Специјалист радиолог Дијагностичка и интервентна радиологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2004 Специјалист по радиологија Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1996 Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за дијагностичка и интервентна радиологија,радиолог, шеф на оддел за радиологија 2008 - 2010 Универзитетски Клинички Центар - Скопје
Клиника за радиологија,радиолог, шеф на оддел за дијагностичка неврорадиологија 2004 - 2010 Асистент, Медицински факултет – Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1999 - 2010 Универзитетски Клинички Центар - Скопје
Клиника за радиологија, радиолог

Странски јазици

-Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language