Информации за Лекар

Д-р Александар Бојаџиев
Специјалист по гинекологија и акушерство

Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2009 Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински факултет - Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р. Македонија 2003 Медицински факултет - Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р. Македонија

Работно искуство

2010 - сега Клиничка болница„ Аџибадем Систина“ Оддел за гинекологија и акушерство 2009 -2010 Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје 2004 - 2005 Лекарски тим ИОМ

Дополнителна едукација

-Аџибадем Маслак – Истанбул, Турција – лапароскопски процедури и роботска хирургија -Курсеви за ултразвук - Проф. д-р Мете Гунгор

Сертификати

-Ултразвучни скрининг прегледи во бременоста од Fetal Medicine Foundation

Јазици:

Англиски, руски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language