Информации за Лекар


Јасин Аџарбаш
Физичар Оддел за онкологија и радиотерапија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Образование

2011 - 2013 Магистер по медицинска физика
Аџибадем Универзитет - Измир 2011 - 2012 Клиничка болница Аџибадем Маслак - Истамбул
Оддел за онкологија и радиотерапија, стажант 2004 – 2011 Дипломира
Универзитет Докуз Ејлул

Работно искуство

2014 - сега Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за онкологија и радиотерапија, физичар 2012 - 2014 Болница Окмејдани
Оддел за онкологија и радиотерапија, физичар

Странски јазици

Англиски,
Македонски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language