Информации за Лекар


Д-р Андреј Петров
Дерматовенеролог

Дерматовенерологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2013 Докторира на Медицинскиот факултет – Скопје, Р Македонија Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 2002 Магистрира на ВМА – Белград, Р. Србија – мaгистер од областа на дерматовенерологија Универзитет Белград, Р. Србија 2000 Специјалист по дерматовенерологија - Медицински факултет - Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1995 Медицински факултет - Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“ Оддел за дерматовенерологија, шеф на оддел 2010 - 2013 Клиничка болница „Аџибадем Систина“ Консултант 2008 - 2010 Општа болница „ Ремедика“ - Скопје Консултант 1996 - 2008 Универзитетски клинички центар - Скопје Клиника за дерматовенерологија

Странски јазици

- Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language